Condiţiile de returnare a produselor cumpărate

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când comandaţi produsele comercializate de situl nostru.

Dacă nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră

Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Legislaţia română prevede următoarele:

„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. „

Pentru mai multe detalii puteţi consulta Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.

Clienţii sitului HartieCalc.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original (calitativ şi cantitativ trebuie să corespundă cu ceea ce scrie pe ambalaj), în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

HartieCalc.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor, însă în cele mai multe cazuri, aceasta tranzacţie se poate reduce la doar cateva zile. 

Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport..   Pentru retur va rugam completati formularul de aici.   Dacă doriţi detalii suplimentare, precum şi adresa de returnare a produselor, vă rugăm contactaţi-ne.